De accommodaties

Wanneer u vanaf het dorp de Badweg over gaat kunt u niet om het indrukwekkende gebouw heen. Een gebouw met historie waar je tegenwoordig in allerlei accommodaties kunt overnachten. Kom het eiland ontdekken en slaap in een van de groepsaccommodaties, appartementen of studio’s. Bent u met een grotere groep? Combineer dan verschillende accommodaties met elkaar.

Groepsaccommodaties

7 - 15 personen

Alle groepsaccommodaties zijn ruim opgezet bij It Aude Kolonyhûs. Er zijn zeven groepsaccommodaties en geen één is hetzelfde ingericht. Allemaal bevatten ze verschillende rariteiten of schatten van het eiland.

Bekijk groepsverblijven

Appartementen

4 personen

It Aude Kolonyhûs biedt een drietal appartementen aan om te overnachten. Al deze appartementen zijn geschikt voor vier personen. Stuk voor stuk zijn het appartementen met een eigen stijl. In de accommodaties word je er aan herinnert dat het een gebouw is vol historie.

Bekijk appartementen

Studio’s

2 personen

Aan de voorzijde van It Aude Kolonyhûs liggen drie tweepersoons studio’s. Vanaf uw terras en de accommodatie kijkt uit op het Kapenglop aan de overzijde van de Badweg. Net als alle andere accommodaties van It Aude Kolonyhûs hebben ook de studio’s hun eigen stijl met diverse rariteiten.

Bekijk studio's